Selecteer een pagina

Ruilen en retourneren

1.Kindergoed.com

Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen 14 dagen zonder problemen iets terugsturen.


Wil je iets retourneren stuur dan een email naar info@kindergoed.com

Je krijgt dan per email een retour label, (de kosten van de retour zullen dan later worden verrekend met de creditering van uw bestelling)
Print deze label uit en plak hem op je verzenddoos. Deze verzenddoos kun je afgeven bij een Post NL locatie.


Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen terugstuurt.
-Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden, met aangehechte prijskaartjes.
-Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn, de artikelen worden ook niet teruggenomen als deze gewassen zijn, je zelf een gebrek getracht heeft te herstellen, de gebruiksaanwijzing/gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd. Mocht dit aan de orde zijn sturen wij het artikel terug en brengen we de nodige verzendkosten in rekening.

2. Knuffelparadijs onderdeel van Shoppartners

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een artikel. Als klant van Shoppartners BV geven we u 30 dagen de tijd om een artikel te passen, beoordelen en te controleren op defecten.

Binnen deze periode kunt u het artikel retour sturen. U kunt ook uw retour eerst aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst. Vervolgens heeft u dan nog eens 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk te retourneren. Let er op dat het product compleet en onbeschadigd is en (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele en onbeschadigde verpakking zit. Indien de producten beschadigd zijn, kunnen wij de waardevermindering die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen, bij u in rekening brengen. Als u iets wilt terugsturen lees dan nauwkeurig de onderstaande retour instructies. Indien u een andere maat, kleur of alternatief wenst te ontvangen, dan raden wij aan om een nieuwe bestelling te plaatsen en de oude bestelling te retourneren.

Het omruilen van artikelen is niet mogelijk.

Retour instructies knuffelparadijs

  • Met uw ordernummer en e-mailadres kunt u het retour formulier onderaan in de webshop openen. Om het retoursproces zo gemakkelijk mogelijk te maken willen we u vragen om dit formulier zo goed mogelijk in te vullen.
  • In het opvolgende scherm kunt u aangeven welke artikelen u wenst te behouden en welke u wenst terug te sturen. Om de kwaliteit van ons assortiment te verbeteren doet u ons een groot plezier om aan te geven waarom u de artikelen retour stuurt.
  • Wij vragen u om te wachten op onze reactie voordat u de artikelen terugstuurt. Op werkdagen zullen we uw retour aanvraag binnen 24 uur behandelen en een e-mail sturen met aanvullende instructies.
  • Zodra wij uw retour aanvraag bevestigd hebben willen we u vriendelijk verzoeken het artikel binnen 14 dagen terug te sturen. Indien redelijkerwijs mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking. U draagt zelf de kosten voor retourzending, deze kosten zijn afhankelijk van de omvang en het gewicht van het pakket. Wij schatten dat de kosten maximaal EUR 6,95 zullen bedragen.
  • Wij zullen zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, het openstaande bedrag terugbetalen (inclusief verzendkosten voor de heenzending als u de hele bestelling terugstuurt). Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Als we de artikelen later dan 14 dagen ontvangen en u geen verzendbewijs kunt overhandigen zal dat de betaling vertragen.
  • Het retouradres is Shoppartners Retouren, Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar

Voor vragen of hulp kunt u ook contact met ons opnemen via info@masymoda.nl

Wishlist 0
Continue Shopping